март 29, 2023

Джулката се закани да скъса от секс Теодор на Св. Валентин (Силиконката се наконти с еротично бельо и белезници – Снимки)

Джулиана Гани не си поплюва, когато става дума за еротични закани

https://kliuki.net/bg-kliuki/dzhulkata-se-zakani-da-skasa-ot-seks-teodor-na-sv-valentin-silikonkata-se-nakonti-s-erotichno-belyo-i-beleznici-snimki/200108 Kliuki.net
Джулката се закани да скъса от секс Теодор на Св. Валентин (Силиконката се наконти с еротично бельо и белезници – Снимки)

Празникът на влюбените намери Джулката в палаво настроение. В синхрон с искрите във въздуха и силиконката съумя да шашне феновете си в Инстаграм. Съвсем целенасочено тя се пусна по еротично бельо с възможно най-добрата компания – белезници. И макар да действа по поредната си бизнес оферта, все пак посланието бе красноречиво – да се готви Теодор.

Двойката ще отпразнува първия си Свети Валентин в пълен състав – с бебе вкъщи. Наскоро Джулиана Гани роди отново и на практика направи гаджето си баща за първи път. Докато за самата блондинка Кай е второ дете и е запозната основно с майчинството, бащинството тепърва ще разкрива очарованието си пред полицая. Е, ако не друго, поне за празника му се очертава малко разнообразие.

Гани бе достатъчно добра да се покаже по силикон в социалните мрежи, а белезниците допълват картинката. Изражението на лицето ѝ също е достатъчно мръснишко и предвид невинността на малкия Кай, по-добре да не го доближава в този си вид. Теодор, надяваме се, ще остане доволен от видяното и Денят на влюбените ще бъде подобаващо запомнен. Каквото и да правят двамата в спалнята, може би наистина компанията ще разнообразят всякакви секс играчки и аксесоари.