април 27, 2024

Е, не го опази! Разбра се кой е тайният мъж на Христиана от “Ергенът” (Подробности + Снимки)

Най-сетне падна мистерията около г-н Х, който топли леглото на блондинката

https://kliuki.net/bg-kliuki/e-ne-go-opazi-razbra-se-koy-e-tayniyat-mazh-na-hristiana-ot-ergenat-podrobnosti-snimki/220085 Kliuki.net
Е, не го опази! Разбра се кой е тайният мъж на Христиана от “Ергенът” (Подробности + Снимки)

Името му е Цако Тодоров и е от София. Занимава се с бизнес с автомобили и според слуховете сериозно си е загубил ума по кюстендилката. Макар тя да отрича да са имали връзка преди “Ергенът”, явно общите им снимки в Инстаграм са от доста по-рано.

Един от първите им кадри е от юни миналата година. По това време вероятно Христиана е получила “да” за участието си в предаването, а снимките тепърва са предстояли. Защо блондинката спестява част от истината, е друга тема. Разбира се, изискването да си сингъл, когато влезеш във формата, се подразбира, а и не е редно да се стига до подобни скандали, както с последно изгонените сестри Памела и Габриела.

Съвсем скоро, след като не получи роза, за да остане, Христиана сподели, че е влюбена и щастлива. На практика явно си е взела софиянец, като се имат предвид и слуховете, че е бременна. Подобни подозрения породи фактът, че тя се появи с широки черни дрехи в ефир, а в социалните мрежи не си позволява да се снима надолу. Обикновено откровената блондинка обаче този път не зае позиция и нито потвърди, нито опроверга “новината”.

Източник: fakti.bg