юли 14, 2024

Едно към едно с Камелия! Емилия мина в отбора на блондинките (Певицата не се различава от колежката си – Видео)

Емилия направи рязка промяна във визията си

https://kliuki.net/bg-kliuki/edno-kam-edno-s-kameliya-emiliya-mina-v-otbora-na-blondinkite-pevicata-ne-se-razlichava-ot-kolezhkata-si-video/199210 Kliuki.net
Едно към едно с Камелия! Емилия мина в отбора на блондинките (Певицата не се различава от колежката си – Видео)

От последните ѝ включвания в социалните мрежи става ясно, че ударно е минала в отбора на русите фурии. Макар поначало звездата ѝ да изгря като блондинка, подобен рязък обрат във визията ѝ нанесе по-скоро щети. Практически Емилия вече не се различава от колежката си Камелия, която пък, откакто си клъцна носа, заприлича на не една и две фолкпевици. Носовете по калъп направиха възможно всички чалгаджийки да изглеждат еднакво. До момента поне косата различаваше двете певици, но от тук насетне коя коя е, можем трудно да определим.

Въпреки че тъмната коса придаваше на Емилия индивидуалност, русото явно отново е вървежно. За съжаление обаче, прясната блондинка буквално е одрала кожата на колежката си. Дали специалистът, който е пипнал носовете и на двете, е един и същ, не знаем. Идентичните физиономии вече се приемат като нещо нормално в средите на гилдията. Поне между две певици винаги могат да се открият стряскащи прилики.

Емилия и Камелия са само част от цялото, наречено индустрия на знайни и незнайни корекции. Опъването на кожата, клъцването на сравнително несъвършени носове, ботоксът и филърите раждат жени без индивидуалност и излъчване. На зрителите вече им е все едно коя пее от екрана, тъй като не правят особена разлика във визията им.