юли 27, 2024

Едва на 45! Участничка от “Фермата” почина (Натали Трифонова първа почете паметта ѝ)

Една от най-усмихнатите дами в шоуто внезапно напусна нашия свят

https://kliuki.net/bg-kliuki/edva-na-45-uchastnichka-ot-fermata-pochina-natali-trifonova-parva-pochete-pametta/211695 Kliuki.net
Едва на 45! Участничка от “Фермата” почина (Натали Трифонова първа почете паметта ѝ)

Само на 45 години почина Анастасия Жайгарова, по-позната като Сия. Тя бе едно от запомнящите се лица в седмия сезон на предаването “Фермата”. Тогава се прослави като майтапчийка, която виждаше доброто у хората и с всички сили се опитваше да сватосва останалите си колеги по игра.

Синоптичката Натали Трифонова явно е била в близки отношения с русокосата фурия, защото намери време и сили да почете паметта ѝ в социалните мрежи. Тя публикува снимка, на която позира прегърната с отишлата си без време жена, и подчерта, че е сигурна, че ни гледа отгоре и дори се усмихва. Повече в отношенията им красавицата не задълба публично, но предвид скръбните ѝ думи в интернет пространството вероятно е държала много на приятелката си.

И наистина, 45 години на този свят са прекалено малко време. Сия бе в разцвета на силите си и внезапната ѝ смърт потресе обществото. Макар засега да не са известни причините за кончината ѝ, новината обиколи Мрежата. Мнозина останаха безкрайно изненадани и изразиха съболезнования към семейството. Участничката от сезон 7 безспорно бе силна жена, справила се сама с много от несгодите в живота си. Хъсът ѝ за победа и общителността ѝ ѝ отредиха място сред най-запомнящите се герои на “Фермата”.

Източник: show.blitz.bg