април 27, 2024

Ексклузивно:Годеницата на Джино Бианкалана го заряза (Защо с Кристиана не станаха семейство въпреки бебето?)

Всичките надежди на победителя в „Биг Брадър” за щастливо семейство бяха разбити на пух и прах

https://kliuki.net/bg-kliuki/ekskluzivnogodenicata-na-dzhino-biankalana-go-zaryaza-zashto-s-kristiana-ne-stanaha-semeystvo-vapreki-bebeto/203953 Kliuki.net
Ексклузивно:Годеницата на Джино Бианкалана го заряза (Защо с Кристиана не станаха  семейство въпреки бебето?)

Двойният победител в първия риалити формат се е разделил с любимата си Кристиана. Която бе негова годеница и майка на първото му дете. Това стана ясно когато фенове на Джино забелязаха, че той е премахнал всички снимки на Кристиана от профила си в социалната мрежа.  А освен, че ги е изтрил е публикувал и видеа, с които намеква за раздяла. Потърсен от “Телеграф” за коментар той в прав текст обясни, че няма да коментира личния си живот.

Ексклузивно:Годеницата на Джино Бианкалана го заряза (Защо с Кристиана не станаха  семейство въпреки бебето?)

Но думите му в Инстаграм говорят, че наистина е настъпил разрив межди влюбените: „Ако те отрежа завинаги от живота си, знай, че самата ти с ми подала ножици в ръцете.”

Самата красива лекарка също е изтрила общите им снимки, на които позира с таткото на малкото си момиченце.

Джино се влюби в докторката по време на престоя си в болница където работеше тя преди около четири години. После преди по-малко от година се сгоди за нея в Чикаго. И в този същия ден призна, че Кристиана е бременна. В началото на тази година на бял сват се появи Данаила , а Бианкалана направо полудя по бебето и се превърна в баща-мечта.

Ексклузивно:Годеницата на Джино Бианкалана го заряза (Защо с Кристиана не станаха  семейство въпреки бебето?) - Снимка 2

Грижеше се за него по цял ден, но какво се случи не става ясно. Дано да са се скарали временно и се надяваме отново да се съберат и да станат едно здраво семейство за пример.