май 03, 2024

Елена от Ергенът обърна палачинката:Съжалявам Генчо, с избора си се самоуби! (Редакторката видя истинското му лице)

Начетената мадама, която отпадна на крачка от финала проговори за фаталния избор на Евгени

https://kliuki.net/bg-kliuki/elena-ot-ergenat-obarna-palachinkatasazhalyavam-gencho-s-izbora-si-se-samoubi-redaktorkata-vidya-istinskoto-mu-lice/204576 Kliuki.net
Елена от Ергенът обърна палачинката:Съжалявам Генчо, с избора си се самоуби! (Редакторката видя истинското му  лице)

След като ергенът не избра Елена, а заложи на Валерия интелигентната мацка бе тотално разочарована. Само, че разочароването не трая дълго. Севлиевката изгледала всичките епизоди на романтичното шоу и стигнала до кардинални заключения: „Стана ми жал за Евгени, след като гледах всичко наново мога да твърдя, че единствено го  съжалявам.”, призна с ирония Елена, която  вече не е онова влюбено момиче, което видяхме в шоуто.

Елена от Ергенът обърна палачинката:Съжалявам Генчо, с избора си се самоуби! (Редакторката видя истинското му  лице)

След като изгледала всичко от начало до край чаровната редакторка призна, че мнението и за виртуоза, по който въздишаха дамите, е че Евгени е съвсем различен, от това за което се представи в романтичното шоу.

Елена от Ергенът обърна палачинката:Съжалявам Генчо, с избора си се самоуби! (Редакторката видя истинското му  лице) - Снимка 2

Елена призна: „След като изгледах шоуто наново и това което научих след него е, че Генчо има друго лице. Бил е много фалшив с мен и разбрах още, че нито умее да познава хората, нито да ги разбира. А с избора си на жена направо сам си нахлузи въжето на шията., а това го виждат всички!”, сподели редакторката.

Елена визира пренебрежителното отношение на Валерия към Евгени и се осланя  на факта, че изобщо не изглеждат като влюбени, нито пък имат романтична връзка, но се опиват да я изкарат такава.

„Е, нито съм с разбито  сърце, нито пък бих се върнала към Евгени, ако някога осъзнае каква грешка е направил, щом някой не ме иска в живота си, няма какво да правя при него!”, категорична е хубавицата, която е много интелигентна.