September 16, 2024

Емануела гъне баджак в чалга ритми, пъне се да имитира Малина (Видео)

С танцови умения “впечатли” певицата

https://kliuki.net/bg-kliuki/emanuela-gane-badzhak-v-chalga-ritmi-pane-se-da-imitira-malina-video/206230 Kliuki.net
Емануела гъне баджак в чалга ритми, пъне се да имитира Малина (Видео)

Доколкото ѝ позволяват възможностите, и тя се вихри в центъра на купона. Наконтена в черен минижуп, обсипан с така популярните ресни, изпълнителката кърши тяло под бясната пукотевица на музиканта в заведението. И макар за доста звезеци в мрежата да изглежда като ударена от 220V, на нея не ѝ пука особено от подобни коментари.

Предвид раздвижения тоалет, с който се беше пременила Емануела, мнозина видяха в него запазената марка на Малина. Чалга колежката ѝ много обича този тип рокли и неведнъж сменя само цвета, но не и модела на дрехата. В комбинация с кръшните танци мнозинството заподозря тотална имитация именно на врялата и кипяла в попфолка Малина.

Танцувалните умения на Емануела обаче не удовлетвориха аудиторията и според интернет маниаците тя не се справя добре с кършенето на снага под звуците на чалга ритъм. Асоциациите с удряне на ток, както и “хвалебствията”, че поне танцува на живо, а не на плейбек, бяха сред най-колоритните коментари. Някои “фенове” дори предположиха, че освен споменатата колежка изпълнителката имитира и Ариа – едно от сравнително новите имена в бранша. Независимо от намеренията си във въпросната вечер Емануела все пак постигна едно – да се заговори за нея. В работата ѝ имиджът трябва да се поддържа, пък дори и с лоша реклама.