September 08, 2024

Емануела и Андрей в трепетно очакване на второ дете (Любимата на продуцента показа наедряло коремче – Снимки)

Жената на влиятелния продуцент сподели благата вест при Мон Дьо

https://kliuki.net/bg-kliuki/emanuela-i-andrey-v-trepetno-ochakvane-na-vtoro-dete-lyubimata-na-producenta-pokaza-naedryalo-koremche-snimki/227227 Kliuki.net
Емануела и Андрей в трепетно очакване на второ дете (Любимата на продуцента показа наедряло коремче – Снимки)

В едно откровено интервю в студиото на „Събуди се” Емануела Толева призна, че с Андрей чакат второ попълнение в семейството си.Благата вест взриви социалната мрежа на двойката.

Емануела Толева, която е бивша волейболистка и има близначка Доротея с която са много близки. Така, че няма нищо чудно, че с Андрей са се решили да имат още едно дете.

Бившата спортистка заяви пред Мариан Станков, че много скоро сина им Васил, ще става батко. Хубавата новина съобщили на първородния си син по време на пътуване в чужбина. Решили с Андрей да му кажат когато не е на градина, защото щял да започне да се хвали на всеки срещнат.

Бременната с второ Емануела  призна, че мъжа до нея по-отрано бил готов за още едно дете. Но тя на по-късен етап осъзнала, че е време да дарят с братче или сестриче на сина си.

Половинката на Андрей сподели, че нейното детство не било точно такова каквото тя иска да осигури на децата си. Отношенията между родителите й не били перфектни. Не винаги се чувствала уютно вкъщи.

А когато върна лентата назад се сети и за проблемите с анорексията, която в последствие се превърнала в булимия. Но слава богу се отървала от зависимостта .

Източник: Лупа.бг