април 27, 2024

Емануела лъсна по бомби на участие (Чалгарката пее по сутиен – Снимки)

Чалга звездата вече е блондинка, но не спира да се фука и с новия си силикон

https://kliuki.net/bg-kliuki/emanuela-lasna-po-bombi-na-uchastie-chalgarkata-pee-po-sutien-snimki/204789 Kliuki.net
Емануела лъсна по бомби на участие  (Чалгарката пее по сутиен – Снимки)

Горещините още не са започнали, но фолкаджийките започнаха да се събличат по оскъдни дрешки. Такъв случаят с Емануела, която от скоро мина в отбора на изкусителните блондинки и се появи в софийски нощен клуб само по бял сутиен.

Емануела лъсна по бомби на участие  (Чалгарката пее по сутиен – Снимки)

Певицата успя да шокира  най-верните си фенове когато лъсна на сцената по бельо. Преди време Емануела се подложи на нови корекции на бюста и си напомпа гърдите с още по- голяма доза силикон. Явно това е истинската причина да се пусне пред публиката почти гола – да се изфука с новите си придобивки, които някои наричат най-сочния и внушителен бюст в лекия жанр.

Липсата на блуза или боди върху дънките с ниска талия дават възможност да видим и татусите, с които е нашарила обилно корема си. Както и прашшките, които се показват под смъкнатите дънки.

Емануела лъсна по бомби на участие  (Чалгарката пее по сутиен – Снимки) - Снимка 2

Не случайно Емануела бе провъзгласена от публиката в дискотеката за Мис Огън на импровизиран конкурс. Дори я отличиха с лента за интересната и несрещана досега титла.

От известно време Еми е сменила тъмния цвят на косата си с платинено рус. А някои се шегуват, че може да има и нов мъж до нея щом си е променила прическата. Но ако сме честн трябва да признаем, че с тъмна коса повече ни харесваше.