април 28, 2024

Емануела на път да съсипе брака на партньора си от „Денсинг старс” (Иван има син на месеци и хубава жена – Подробности)

Партньорът на певицата така е хлътнал по нея, че като нищо ще зареже жена си с малко бебе на ръце

https://kliuki.net/bg-kliuki/emanuela-na-pat-da-sasipe-braka-na-partnyora-si-ot-densing-stars-ivan-ima-sin-na-meseci-i-hubava-zhena-podrobnosti/219405 Kliuki.net
Емануела на път да съсипе брака на партньора си от „Денсинг старс” (Иван има син на месеци и хубава жена – Подробности)

Отношенията между Емануела и Иван Карастоянов от ден на ден стават все по-горещи и страстни. Поне така изглежда в очите на младия танцьор, който усеща невероятното привличане към секси партньорката си, въпреки, че е семеен.

Иван изпитвал адско привличане към фолкаджийката, че даже бил готов да зареже законната си половинка и да заживее с нея. Според слуховете Емануела веднага побързала да преспи с младока, а близките отношения межди двойката не останали скрити за журито и публикта. Даже зрителите усетили заварката и вече следят с интерес как се развиват нещата.

Палавата фолк звезда бързо оплела младока в мрежите си и не я интересувал факта, че Карастоянов има млада съпруга Зорница , с която сключил брак преди една година. А преди 10 месеца тя му родила син Виктор. Мацката, която също е танцьорка, но в момента се грижи за бебето вече подозирала, че Иван  може да й изневери с певицата.

По време на изпълнението си на дансинга двойката се впусна в страстен джайв. Като изиграха култовия танц от „Криминале” на Джон Траволта и Ума Търман. Емануела влезе в ролята със сексапилни движения и вместо русата си грива сложи черна перука, за да е близко до образа на актрисата. Журито направи някои забележки към фолк певицата, но тя невъзмутимо продължи да се натиска с партньора си.

А зрителите като един избухнаха с коментар:”Тия двамата, направо ще се изядат с поглед и не само на дансинга!”

Източник: Уикенд