юли 27, 2024

Емануела се главозамая, взе се за по-известна от Лили Иванова (Чалгарката се фука с 1 млн. фенове)

Емануела няма равна, когато трябва да се докаже

https://kliuki.net/bg-kliuki/emanuela-se-glavozamaya-vze-se-za-po-izvestna-ot-lili-ivanova-chalgarkata-se-fuka-s-1-mln-fenove/196712 Kliuki.net
Емануела се главозамая, взе се за по-известна от Лили Иванова (Чалгарката се фука с 1 млн. фенове)

Така певицата съвсем полетя в облаците в последните дни. След като се разбра, че е чукнала 1 милион фенове в Инстаграм, пътят пред нея заприлича на писта. И тя никак не се колебае да фучи с бясна скорост по него. Въпросните 1 милион “жертви” на практика изстреляха самочувствието ѝ до небесата. Дори самата Лили Иванова нямала толкова последователи, колкото нашата Емануела. Естрадната ни прима явно се подвизава едва с 635 000, което си е доста жалка цифра. За капак обаче родната чалгаджийка вече е на първо място в борбата за поддръжници. На всичкото отгоре тя била и едва четвъртият българин с повече от милион.

Като оставим настрани борбата за фенове, не бива да се забравя и опитът, който има Емануела зад гърба си. Певицата е на родната попфолк сцена буквално от години и усилено си къта фенове. Инстаграм поддръжниците обаче никак не могат да спрат надпреварата с времето. Те може да се трупат, но се трупат и годинките. Фолкаджийката вече не може да се бори с младите парчета в бранша и застаряването напоследък доста ѝ личи. Навремето чалга дивата отвяваше дори свежите красавици в попфолка, но и нейният край чука на вратата.

Източник: bgnow.eu