април 16, 2024

Емануела върти шотове като професионалистка (Пратиха я да става сервитьорка – Видео)

Емануела скоро ще си сменя професията

https://kliuki.net/bg-kliuki/emanuela-varti-shotove-kato-profesionalistka-pratiha-ya-da-stava-servityorka-video/197663 Kliuki.net
Емануела върти шотове като професионалистка (Пратиха я да става сервитьорка – Видео)

Изненадващо клипче показа нейни неподозирани способности. Съвсем без да иска или пък определено нарочно, певицата буквално съумя да върти шотове, както ѝ душа желае. Като истинска профсеионалистка от бранша, тя успя да обърне малката чашка от раз, при това с едно движение. Способностите ѝ, разбира се, наведоха на доста сексуални помисли голяма част от интернет маниаците. Според някои Емануела вече е достатъчно добра в мятането на питиета, за да стане… сервитьорка. Е, певческите ѝ умения в случая явно остават настрана. И по време на работа понякога се налага да забравиш кой си и да се забавляваш по така. Сексуалните мераци на мъжете, станали свидетели на подобно грехопадение, явно са си техен проблем.

Емануела никога не е имала кой знае какви задръжки както в живота, така и на работа. Забавлението на гостите в случая вероятно е на първо място, за да си позволи да си играе със стари номера. Не че и феновете ѝ не правят същото. Както се казва, дружно са се намерили. Прави впечатление, че певицата доста е задобряла и на практика се справи прекрасно с шота. Какво точно е било съдържанието му, не става ясно. Но и няма голямо значение.