май 03, 2024

Еми Стамболова проговори за миналото: За една вечер можех да си купя апартамент! (Подробности)

Пред Мариян Станков – Мон Дьо изпълнителката сподели някои доста интимни детайли от живота си

https://kliuki.net/bg-kliuki/emi-stambolova-progovori-za-minaloto-za-edna-vecher-mozheh-da-si-kupya-apartament-podrobnosti/217650 Kliuki.net
Еми Стамболова проговори за миналото: За една вечер можех да си купя апартамент! (Подробности)

Финансовите дела на фолкпевиците винаги са вълнували обществото, а за баснословните им хонорари от зората на попфолка у нас и до днес се носят легенди. Ако съдим по думите на Еми Стамболова, легендата явно ще се окаже истина. Преди тя печелела достатъчно, за да може само с парите от една вечер работа да купи от раз апартамента на родителите си. Първият човек пък, който забелязал, че от нея ще излезе добра певица, бил Радо Шишарката.

За баща си изпълнителката също не пести спомени. По думите ѝ той много ѝ липсва, като единственото, за което съжалява, е, че не му е казвала достатъчно колко много го обича. Когато разбрала за рака му, искала да направи всичко възможно, за да го спаси. Моментът съвпаднал с бременността ѝ и дори се колебаела дали да махне бебето, чудейки се съвместими ли са двете неща. На погребението Еми Стамболова не отишла. Намерила сили да посети гроба му чак на 52-рия ден след смъртта му. Затова и сега винаги споделя най-съкровените си чувства с близките си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fen Folk TV (@fenfolktv)

Пред водещия разкрива и друга история от интимния си свят – как губи окото си. Опитва се да вземе ножица от ръцете на 3-годишната си сестра и тогава се случва инцидентът. Следва операция, но за съжаление, впоследствие Еми ослепява с едното око.

Източник: pik.bg