October 23, 2024

Емилия и Жорж Башур с първи кадри от бала на София (Пищно тържество изпрати абитуриентката – Снимки)

Баловете отдавна приключиха, но едва сега певицата се похвали с празненство

https://kliuki.net/bg-kliuki/emiliya-i-zhorzh-bashur-s-parvi-kadri-ot-bala-na-sofiya-pishtno-tarzhestvo-izprati-abiturientkata-snimki/227676 Kliuki.net
Емилия и Жорж Башур с първи кадри от бала на София (Пищно тържество изпрати абитуриентката – Снимки)

Дъщерята на Жорж Башур от първия му брак записа и своя първи бал. Момичето бе абитуриентка и по случай завършването баща ѝ и Емилия явно са се постарали доста. Кадри от пищното тържество бяха показани за пръв път в социалните мрежи, като не се споменават подробности къде и кога точно се е провело то.

Изпълнителката само отбелязва, че представя една прекрасна лятна вечер, в която са се събрали близки, приятели и колеги. Софи е пременена в елегантна черна рокля и предвид повода гостите също са се наконтили подобаващо. Сред колегите, уважили събитието, се забелязват Деси Слава, Лия, Мария, Емануела, Илиян, Емрах, Фики и Тони Стораро – даже и на микрофона.

Така дъщерята на Башур от първия му брак смело поема по пътя си нататък. Кадрите от бала включват и останалите деца в семейството. Прави впечатление, че единствено лицето на малката Жоржина е скрито, вероятно за да се опази от всички погледи.

По-големите деца на Емилия, както и София нямат притеснения да се показват в медиите, а и вече са доста по-големи. Накъде смята да продължи абитуриентката, все още не се знае.

Източник: ladyzone.bg