април 27, 2024

Емилия не смее да се покаже по бански, пусна се само до кръста (Притеснява се от килограмите – Снимки)

Фолк звездата разпуска в Андалусия, избяга от потопите у нас

https://kliuki.net/bg-kliuki/emiliya-ne-smee-da-se-pokazhe-po-banski-pusna-se-samo-do-krasta-pritesnyava-se-ot-kilogramite-snimki/208571 Kliuki.net
Емилия не смее да се покаже по бански, пусна се само до кръста  (Притеснява се от килограмите – Снимки)

Чалга звездата с Жорж Башур и цялото домочадие замина за Испания на летен отдих. Семейството отседна в 5-звезден комплекс в Андалусия, който е един от най-баровските райони на страната. Хотелът е разположен до морския бряг, като разполага и с няколко басейна за почиващите. Гледката е невероятна и спира дъха сред разкошни палми.

Преди 3 дена Емилия се сбогува с феновете като им съобщи, че заминава на заслужена почивка: „След куп срещи с вас и аз имам нужда от почивка и от плаж, море и много слънце!”, написа певицата.

Емилия не смее да се покаже по бански, пусна се само до кръста  (Притеснява се от килограмите – Снимки)

Чалга звездата се изкуши да се пусне по бански, но се срамува от наднорменото си тегло и се показа как се пече на слънцето, но само до кръста. Емилия, която роди и трето дете не успя да свали излишните си килограми и не иска феновете й да я критикуват за наедрялата фигура.

Емилия не смее да се покаже по бански, пусна се само до кръста  (Притеснява се от килограмите – Снимки) - Снимка 2

Но иначе гордата майка на 3 деца показа как се наслаждава на красотата на Малага и редовно си похапва сладки изкушения от ол инклузива, който луксозния хотел предлага. Чувства се уютно със семейството си, далеч от любопитни погледи на хора, които я познават.

Източник: Хотнюз