април 18, 2024

Емилия опроверга слуховете за раздяла с Башур (Певицата се пъне да изглежда щастлива)

Емилия реши да отговори на интригантите

https://kliuki.net/bg-kliuki/emiliya-oproverga-sluhovete-za-razdyala-s-bashur-pevicata-se-pane-da-izglezhda-shtastliva/197089 Kliuki.net
Емилия опроверга слуховете за раздяла с Башур (Певицата се пъне да изглежда щастлива)

Доколко ѝ се получи, е отделен въпрос. По повод на слуховете, че с Жорж Башур са разделени, певицата отвърна пределно ясно на клюката. В специален пост в Инстаграм тя обяви, че за нея най-важни са мъжът ѝ и децата ѝ, а оттам насетне хората са свободни да съчиняват всичко. За капак думите ѝ блестят към снимка с възлюбения ѝ, на която изглеждат повече от щастливи. Сочната клюка от последната седмица моментално раздели двойката. На всичкото отгоре още по-моментално прати и самата Емилия в леглото на друг.

Каква е истината, няма как да знаем. Но вероятно публикациите в пресата доста са разгневили изпълнителката. Така уж щастливата певица си позволи публично да обяви кои са важните неща в живота ѝ. Разбира се, това са Башур и децата, а горкият бизнесмен от Хасково може и да не знае, че става дума за него. Каквато и да е истинската ситуация в цялата информация, Емилия намери време да отговори на слуховете. Като публична личност тя непрестанно е забърквана в какви ли не апетитни истории, включително и с връзката си с Башур. Отношенията им месеци наред бяха коментирани, а вероятно и за в бъдеще ще продължат да бъдат любопитни. Все пак и двамата герои носят със себе си дълги истории.