април 27, 2024

Емилия отпразнува 42 отслабнала и удовлетворена (Певицата опроверга раздялата с Башур – Снимки)

И Емилия записа поредната си лична година

https://kliuki.net/bg-kliuki/emiliya-otpraznuva-42-otslabnala-i-udovletvorena-pevicata-oproverga-razdyalata-s-bashur-snimki/220084 Kliuki.net
Емилия отпразнува 42 отслабнала и удовлетворена (Певицата опроверга раздялата с Башур – Снимки)

Вчера, 21-ви март, тя чукна заветните 42 години и по този повод използва и социалните мрежи, за да благодари за пожеланията на всички. От комфорта на дома си се появи изпълнителката, буквално стоейки на пода в коридора в компанията на огромен букет бели и розови цветя.

За изненада на мнозина рожденият ѝ ден бе причина да покаже отново пред почитателите си и Жорж Башур. Предвид кадрите явно раздяла за момента няма, а какви са били отношенията им в последните месеци, засега не се коментира директно. Видимо Емилия изглежда доста поотслабнала, като свалянето на излишните килограми се забелязва дори и в тази позиция.

На рождения си ден певицата използва и възможността да покаже и най-близките си хора. Въпреки че празникът е неин, все пак признава, че по-важни са именно, които я правят щастлива. И макар да не са показани всички, близки до сърцето ѝ, все пак на кадрите се сменят ръчичките на малката ѝ дъщеричка, синът ѝ и дъщеря ѝ от предишната ѝ връзка с Коко Динев. Тук отново е включен и съпругът ѝ – Жорж Башур, с когото неведнъж я бяха разделяли. Така Емилия опроверга напълно слуховете, че на вратата ѝ чука развод, при това от най-драматичните.

Източник: Инстаграм