October 10, 2024

Емилия показа дъщеря си Мира навръх рождения й ден (Вижте каква красавица отглежда фолк звездата – Снимки)

На 3. 10. Мира стана на 8 и майка й подари страхотно парти за празника

https://kliuki.net/bg-kliuki/emiliya-pokaza-dashterya-si-mira-navrah-rozhdeniya-y-den-vizhte-kakva-krasavica-otglezhda-folk-zvezdata-snimki/231568 Kliuki.net
Емилия показа дъщеря си Мира навръх рождения й ден (Вижте каква красавица отглежда фолк звездата – Снимки)

Фолк певицата Емилия пусна снимки с порасналата си щерка Мира. Която навърши преди дни осем години. Второто дете на фолк звездата е толкова нежна и красива. Прилича на майка си, но се очертава да стане още по-голяма хубавица от нея.

Емилия сподели мили думи за порасналото си момиче в профила си в Инстаграм. Като написа, че купона за празника е бил в стил „Барби”, любимата героиня на Мира. Певицата сподели още, че са си сложили розови очила и са преживяли вълшебни моменти на празника на средната й дъщеря. И накрая заключава, че няма нищо по-хубаво на този свят да видиш детето си усмихнато и щастливо!”

На снимките от празника можем да видим и по-големия син на Емилия Иван.Който е пораснал много и е надминал на ръст майка си. Двамата позират на общо фото. Но по-интересна е друга снимка, на която Еми позира с настоящия си съпруг Жорж Башур.

Който се ожени преди време за певицата и я прие за своя съпруга задно с двете и деца от връзката й с Коко Динев. Които отглеждат в общия си дом заедно с неговата дъщеря от предишен брак и общото си дете Жоржина. Което се роди след като сключиха брак.

Източник:Инстаграм