април 20, 2024

Емилия посрещна Нова година по-ошишкана отвсякъде (Певицата се напъха в рокля за момиченца – Снимки)

За Нова година Емилия успя да се напъха в крайно неподходящ тоалет

https://kliuki.net/bg-kliuki/emiliya-posreshtna-nova-godina-po-oshishkana-otvsyakade-pevicata-se-napaha-v-roklya-za-momichenca-snimki/198635 Kliuki.net
Емилия посрещна Нова година по-ошишкана отвсякъде (Певицата се напъха в рокля за момиченца – Снимки)

След раждането на малката си дъщеричка певицата поизгуби доста от стройната си фигура. Месеци след това тя вероятно все още не успява да свали заветните няколко килограма, които в някои моменти особено си личат.

Така за Нова година Емилия бе избрала леко необичайна рокля. Парчето плат едва побираше закръглените ѝ форми, а бюстът ѝ като че ли обра всички негативи от избора на тоалет. Червеното безспорно ѝ отива, само размерът за тийнейджърки бе неподходящ. На практика именно ефирното рокле направи блондинката да изглежда още по-закръглена, отколкото е. Празникът може и да е минал успешно, докато стайлингът – не толкова.

От споделените кадри в Инстаграм се вижда, че Емилия е била във Велинград. Компания ѝ прави не кой да е, а самият Димитър Рачков. Комикът вероятно доста е допринесъл за веселието на всички присъстващи, а със своите задачи и блондинката се е справила успешно. Новата година започва ударно за нея – с любимия мъж и малката Джорджина килограмите вероятно изглеждат само като лоша шега. Като цяло певицата изглежда спокойна и удовлетворена от живота си, а смяната на рокличките за момиченца може само да ѝ помогне да изглежда блестящо.