април 28, 2024

Емилия с равносметка за “второто място” при Митко Пайнера (Певицата проговори за миналото – Видео)

Помъдряла и уверена бе изпълнителката при последното интервю при Мон Дьо

https://kliuki.net/bg-kliuki/emiliya-s-ravnosmetka-za-vtoroto-myasto-pri-mitko-paynera-pevicata-progovori-za-minaloto-video/215371 Kliuki.net
Емилия с равносметка за “второто място” при Митко Пайнера (Певицата проговори за миналото – Видео)

Акцент в предаването бе и отношението ѝ към доскорошната ѝ музикална компания. По думите на Емилия тя уважава бившите си шефове Мария и Митко Димитрови, но все пак от позицията на времето разбира, че нищо няма да ѝ върне изгубеното време. Повод за размисъл даде мнението, че за нея винаги е било запазено второто място и на практика при престоя си там никога не е получавала това, което ѝ се полага. В продължение на години наистина сякаш фирмата даваше преднина на други свои изпълнители за сметка на една от любимките на публиката.

И макар певицата да е изключително благодарна за помощта и доверието на компанията, все пак признава, че се е чувствала неоценена. И тя, и близките ѝ жертвали много от себе си, за да се реализират нещата, и ако на някого трябвало да се извинят бившите ѝ шефове, това било майка ѝ. Емилия си припомни и едно от най-важните неща, казани ѝ от Тони Дачева – че нищо на този свят не се връща. За съжаление, аплодисментите, отредени някога за нея, никой няма да ѝ ги даде, камо ли да ѝ ги върне. Изпълнителката признава, че не обвинява никого, а упреква най-вече себе си за лошите решения, които е взела.

Източник: Фейсбук