September 08, 2024

Емилия събра семейството на ваканция (Децата шашнаха с намръщени физиономии – Снимки)

Певицата споделя такива кадри много рядко

https://kliuki.net/bg-kliuki/emiliya-sabra-semeystvoto-na-vakanciya-decata-shashnaha-s-namrashteni-fizionomii-snimki/226853 Kliuki.net
Емилия събра семейството на ваканция (Децата шашнаха с намръщени физиономии – Снимки)

Семейството сякаш е по-интимна тема за нея, затова, когато покаже децата и мъжа си в Инстаграм, даже учудва почитателите си. Предвид снимките явно лятото за всички тече с пълна сила и е време за ваканция. В няколко кадъра Емилия успя да покаже наследниците си и Жорж Башур, както и част от изкушенията, с които се глезят, докато отдъхват.

На повечето хора обаче направиха впечатление намусените физиономии на момичетата и не толкова вдъхновените усмивки на мъжете във фамилията. Всъщност най-усмихната изглежда само изпълнителката, а дали намръщените лица на по-малките дами крият някаква драма, историята мълчи.

Не става ясно и къде почива семейството. Предвид кадрите и гледката в далечината явно този път са предпочели някое по-спокойно място. На фона на слуховете за раздяла и поредно събиране с Жорж Башур Емилия явно и отговаря на витаещите въпроси заедно ли са все още, или не.

Певицата е доста обрана в коментарите за личния си живот и неведнъж е споделяла, че половинката ѝ не обича медийния шум и внимание. От последните семейни кадри на голямата фамилия липсва единствено Жоржина, която предвид възрастта си може и да си поспива на спокойствие.

Източник: Инстаграм