април 27, 2024

Емилия съвсем се освини (Отпра двойна задница и паласки – Снимки)

Певицата не можа да си върне предишната форма, но се успокоява, че мъжа й я харесва по-пищна

https://kliuki.net/bg-kliuki/emiliya-savsem-se-osvini-otpra-dvoyna-zadnica-i-palaski-snimki/206813 Kliuki.net
Емилия съвсем се освини (Отпра двойна  задница и паласки – Снимки)

Емилия лъсна на видео от нейно участие. Певицата обаче не е в оная перфектна форма както сме свикнали да я виждаме вИнстаграм. Напоследък тя още повече е наедряла особено в ханша, паласките и ръцете.

Емилия съвсем се освини (Отпра двойна  задница и паласки – Снимки)

На  сцената булката и благоверната съпруга на Жорж Башур се пусна по къса тънка рокля в телесен цвят. Под която се видя напълнялата й фигура. Най-голямо впечатление на публиката направи двойната й задница, неприкрита от късия ефирен тоалет. Но и надебелелите ръце на фолк дивата и нагъналите й се паласки под ефирния плат.

Емилия съвсем се освини (Отпра двойна  задница и паласки – Снимки) - Снимка 2

Публиката веднага захапа чалгаджийката, че и нейния нос е като на всички останали певици от лекия бранш А някои по-заядливи директно я разкритикуваха, че съвсем се е отпуснала напоследък и е качила доста кила.  А други направо я оплюха: „Още една свиня излезе от чалга кочината!”, пишат някои нейни почитатели.

Емилия съвсем се освини (Отпра двойна  задница и паласки – Снимки) - Снимка 3

Все пак Емилия вече е жена на възраст и е родила три деца. Няма как фигурата й да е като на младо момиче. Въпреки, че и на нея й се иска да е така. Поне се успокоява от факта, че има до себе си богат и грижовен съпруг, с когото отглежда тримата си наследници и дъщерята на Башур от първия му брак.

Източник: Фейсбук