март 29, 2024

Емилия счупи кантара с огромни баджаци в минижуп (Певицата отсвири всякакви диети – Снимки)

Емилия си ходи ошишкана и хич не ѝ пука

https://kliuki.net/bg-kliuki/emiliya-schupi-kantara-s-ogromni-badzhaci-v-minizhup-pevicata-otsviri-vsyakakvi-dieti-snimki/196359 Kliuki.net
Емилия счупи кантара с огромни баджаци в минижуп (Певицата отсвири всякакви диети – Снимки)

Макар да роди преди девет месеца, певицата никак не се впечатлява от напращелите си форми. Дори напротив. Съвсем напук на злите езици, тя не се стеснява да разхожда огромните си баджаци по сцената. Така на свое участие Емилия направо изглежда потресаващо.

Емилия не се притеснява от килограмите си Снимка: lupa.bg

След 9 месечинки на бебето бременността вече не ѝ е оправдание. Русокоската буквално хвърля дрехи и задръжки и едва се побира в тясното си рокле. По всичко личи, че е оставила и диетите в миналото, или поне поддържането на здравословен външен вид. Излишните килограми си личат с просто око, а Еми не се притеснява дори да ги афишира. Откакто стана майка, тя като че ли е по-обрана и в изявите си, и в социалните мрежи. Тук-таме се срещат нейни фотоси, но щраква предимно лицето си, а явно тялото подлежи на допълнителна обработка.

Е, живото участие ѝ изигра лоша шега. Може би неправилно решение бе и изборът на тоалет, като подобни рокли никак не подхождат на пухкави жени. Разбира се, не бива да се забравя, че Емилия е майка на три деца и не е в първа младост. С течение на времето отслабването явно става все по-трудно и това се вижда ясно и чрез тоалетите.

Източник: lupa.bg