September 08, 2024

Емилия се премени в бяло по случай годишнината си с Башур (Певицата му се обясни в любов – Снимки)

Раздялата между изпълнителката и съпруга ѝ засега май се отлага

https://kliuki.net/bg-kliuki/emiliya-se-premeni-v-byalo-po-sluchay-godishninata-si-s-bashur-pevicata-mu-se-obyasni-v-lyubov-snimki/227238 Kliuki.net
Емилия се премени в бяло по случай годишнината си с Башур (Певицата му се обясни в любов – Снимки)

Напоследък Емилия е доста по-словоохотлива по отношение на личния си живот откъм снимки в Инстаграм. Наред с непрестанните слухове за крах в отношенията ѝ с мъжа ѝ тя все пак намира време да покаже и Жорж Башур, който по думите ѝ никак не обича публичното внимание към себе си.

Така по случай рождения му ден певицата използва възможността да обяви публично любовта си към него и да съчетае обяснението си в любов и с годишнината им. Тя признава, че 21.07. е специален ден, защото не само Башур има рожден ден, но и защото двамата отбелязват вече седем години заедно. Признава, че в продължение на седемте години винаги са били един до друг както в щастие, така и в тревоги.

Според Емилия мъжът ѝ е най-близкият човек, когото някога е имала и който същевременно най-добре я познава. Любовното ѝ послание включва и заявка, че иска той винаги да е щастлив и от своя страна, да го прави още по-щастлив. Пожелава му здраве, успехи, борбеност и много усмивки. Така в рамките на няколко изречения изпълнителката успя да съчетае пожеланията си както към Жорж Башур, така и към двама им като семейство.

Източник: Инстаграм