март 28, 2024

Емрах Стораро се шири в президентски апартамент (Певецът тъне в злато и кич – Видео)

Емрах Стораро се изфука с уж дизайнерски апартамент

https://kliuki.net/bg-kliuki/emrah-storaro-se-shiri-v-prezidentski-apartament-pevecat-tane-v-zlato-i-kich-video/199451 Kliuki.net
Емрах Стораро се шири в президентски апартамент (Певецът тъне в злато и кич – Видео)

Луксозното” жилище посрещна феновете на певеца и буквално ги ошашави с кич и златни елементи. Оказва се, че прословутият апартамент бил обзаведен от турски дизайнери. За капак авторите на обзавеждането се били вихрили и в имот на самия президент на Турция. Така Емрах Стораро успя да представи ергенското си леговище – с ударна доза самореклама.

На всичкото отгоре не той ангажирал специалистите, а тарторът в семейството – легендата Тони Стораро. От години се говори, че именно бащата диктува правилата в живота на синовете си. Апартаментът на младия Емрах е само поредното доказателство, че дори не му се делегират права да направи жилището си по свой вкус. В крайна сметка певецът покани почитателите си в легендарния си дом, обзаведен от дизайнерите на турския президент. За съжаление, напъните му да блесне, удариха на камък и той провокира по-скоро насмешка, отколкото възхищение.

Сини елементи присъстват в интериора, но повече впечатление направи златното. Като кич и безвкусица зрителите на видеото определиха както хола на Емрах, така и банята му. С риск да постигнат елегантност в интериора, дизайнерите като че ли са се изложили, нищо че са работили и по президентски жилища. Бялото е чудесен цвят, но когато се съчетае безуспешно с ориенталски елементи, резултатите са плачевни.