май 08, 2024

Енджи Касабие чакала дълго да стане майка (Призна за няколко загубени бебета – Подробности)

Животът на звездната диетоложка не бил само цветя и рози, призна тя пред Алекс Сърчаджиева

https://kliuki.net/bg-kliuki/endzhi-kasabie-chakala-dalgo-da-stane-mayka-prizna-za-nyakolko-zagubeni-bebeta-podrobnosti/196978 Kliuki.net
Енджи Касабие чакала дълго да стане майка (Призна за няколко загубени бебета – Подробности)

Много хора могат да завиждат на Енджи Касабие. На пръв поглед тя е екзотична красавица, омъжена е щастливо за Мистър Ливан и животът й изглежда като в приказка от 1001 нощ. Само, че хубавицата преживяла големи трудности, като най-значимата от тях е дългото чакане да се сдобие с детенце.

В предаването „Животът по действителен случай” красавицата разкри душата си до дъно: „ Сина ни ще навърши 3 този януари, но аз го чаках твърде дълго. За период от четири години непрекъснато бях бременна и изстрадах, не 1, а няколко загуби. Само, че последната се оказа и най-тежката – две близначета в  седмия месец.

Енджи Касабие чакала дълго да стане майка (Призна за няколко загубени бебета – Подробности)

Енджи призна за грешки от страна на лекарите, които я препращали от лаборатория на лаборатория и никой от специалистите не забелязал, че кръвта й е по-гъста. Тя не пропускала преглед , но се случило.

Енджи Касабие чакала дълго да стане майка (Призна за няколко загубени бебета – Подробности) - Снимка 2

Енджи обаче заключва философски, че живота не може да е само весел.  И добавя, че по  време на трудности се раждат само силни хора.

Енджи Касабие чакала дълго да стане майка (Призна за няколко загубени бебета – Подробности) - Снимка 3

Касабие казва, че въпреки нещастието не се отказала от Бог, а и той не я изоставил. След като се появил Райън живот й се променил. Бебето било добро и контактно. Спяло по цяла нощ и тя го кърмила до четвъртия месец.: „Но не искам да се правя на перфектната майка и признавам, че не беше моето”, откровена е до болка тя.

„С  мъжа ми сме сами и трбва сами да отглеждаме сина си, слава богу, справяме се!”, завършва изповедта си звездната диетоложка.