декември 01, 2023

Епична битка в „Игри на волята”: Виолета Стайкова за малко да удави Денислава (Но дъщерята надделя над майка си – Снимки)

Много хъс и воля показаха майката и дъщерята в битката си една срещу друга

https://kliuki.net/bg-kliuki/epichna-bitka-v-igri-na-volyata-violeta-staykova-za-malko-da-udavi-denislava-no-dashteryata-naddelya-nad-mayka-si-snimki/212912 Kliuki.net
Епична битка в „Игри на волята”: Виолета Стайкова за малко да удави Денислава (Но дъщерята надделя над майка си – Снимки)

Двете дами Виолета Стайкова и Денислава се изправиха една срещу друга в битка за пояс в бурното море. И до сега те са демонстрирали колко са нахъсани да победят, без значение, че се налага да се изправят една срещу друга.

Битката на Виолета и любимата й щерка наистина се оказа жестока и много продължителна. На няколко път се случваха изненадващи обрати, а за да им бъде още по-трудно морето бе достатъчно бурно, а вълните големи и страшни.

В един момент Вили така се беше нахъсала за победа, че явно бе забравила, че играе срещу дъщеря си.Да спечели точката й бе по-важно, че за малко да удави в морето собственото си дете.

Денислава се съвзе веднага и нали е по-млада от 50-годишната си майка успя да направи нов обрат и да я победи безпрекословно.

След битката двете жени излязоха от водата с огромни усмивки на лицата и се прегърнаха, все едно са били не на битка, а на СПА процедура.

В крайна сметка Старейшините отвяха Гладиаторите и се окичиха с победата. А на номинационния съвет очаквано най-много гласове получи Марто  Елвиса. Който ще трябва да се  бори за оставане в играта малко преди финала. Днес ще стане ясно кой ще е неговия противник на Арената.

Източник: news2.bg