юли 27, 2024

Ергенът Алек Младенов спретнал гаден номер на финала на екипа на шоуто (Държал се нагло и искал да зареже финалистките с писмо)

Истината за скандалния финал на „Ергенът” лъсна в таен чат между продуцента и негов близък

https://kliuki.net/bg-kliuki/ergenat-alek-mladenov-spretnal-gaden-nomer-na-finala-na-ekipa-na-shouto-darzhal-se-naglo-i-iskal-da-zarezhe-finalistkite-s-pismo/224068 Kliuki.net
Ергенът Алек Младенов спретнал гаден номер на финала на екипа на шоуто (Държал се нагло и искал да зареже финалистките с писмо)

Вече седмици наред се коментира имало ли е сценарий за финала на най-романтичното шоу в родния ефир. Появи  се чат между режисьора на шоуто Тушев и негов познат, който хвърли светлина върху загадката имало ли е режисура в избора на третия ерген.

На пощата на светски сайт се получи секретен разговор между Тушев и негов познат, който се интересува как всъщност е завършило реалитито. „Не ме питай, братле! Ергенът си тръгна!”, отговаря главния продуцент. И накратко се оплаква как Александър си събрал багажа, напуснал имението и нямал даже нямал намерене да запише видеото за радялата с красавиците. „Искаше да се раздели с Маги и Нани с писмо!”!, споделя Тушев.

На екипа на шоуто се наложило нашироко и надълго да убеждава бизнесмена, че постъпката му не е джентъленска и ако е необходимо по-скоро трябва да им съобщи сам или по-скоро очи в очи че няма да избере нито едната от тях.

От същия този чат става ясно, че Алек се държал много нагло с хората на продукцията и имението да го склонят да запише видеото за раздяла с Нани и Маги.А по времето когато двете финалистки гледат видеото, той отдавна бил напуснал остров Родос, заедно с майка си и сестра си.

Така, че никой не очаквал подобен развой в „Ергенът”. През трите месеца Алек се държал нормално и нищо не предвещавало такъв развой на събитията. Обратът се случил след като на острова се появило семейството му и след кратко съвещания с майка му и сестра му ергенът пожелал да си ходи.

Източник:Хотнюз