май 04, 2024

Ергенът изгони Елисавета след грозния скандал с Пам (Публиката ликува, че Евгени пое нещата в свои ръце – Снимки)

Грозният скандал между Пам и Елисавета коства главата на най-злобната мома в шоуто

https://kliuki.net/bg-kliuki/ergenat-izgoni-elisaveta-sled-grozniya-skandal-s-pam-publikata-likuva-che-evgeni-poe-neshtata-v-svoi-race-snimki/201939 Kliuki.net
Ергенът изгони Елисавета след грозния скандал с Пам (Публиката ликува, че Евгени пое  нещата в свои ръце – Снимки)

Неприязънта между двете претендентки ескалира по време на вечерния коктейл. Всичко между Пам Велидис и Елисавета започна по време на играта с въпроси. Там имаше един, зададен от силиконовата Габи, която бе попитала:”На кое момиче му викат Глиган Пешев?” , имайки предвид  пълничката плюс сайз моделка.

Пам бе крайно огорчена и сподели болката си с Евгени, като му каза, че прякора е измислен от Елисавета. По време на вечерния коктейл блондинката си изпусна нервите  отново и започна словесна атака към есеистката, като я обвини, че се прави на жертва, нарече я актьорка актьорка.

Ергенът изгони Елисавета след грозния скандал с Пам (Публиката ликува, че Евгени пое  нещата в свои ръце – Снимки)

Когато ергенът разбра за скандала взе решение да отстрани Елисавета. На церемонията той я остави  без роза като каза на дамите:”Дами, пристигам  от много по-жесток свят от нашия. Но там се подчиняват на правило,  създадено да слага бариери срещу подтисничеството. Всеки го спазва защото там е срамно да се присмиваш на някой за външните му белези .”

Така арогантната Ели остана без роза и напусна Ергенът завинаги.

Ергенът изгони Елисавета след грозния скандал с Пам (Публиката ликува, че Евгени пое  нещата в свои ръце – Снимки) - Снимка 2

Зрителите ликуват за правилното решение на Евгени и пишат в мрежата: „Браво, за разлика от първия сезон в този ергенът взема нещата в свои ръце и решенията му са адекватни!”, а друг издава тайната, че Елисавета я познават като алкохоличка и наркоманка и е гадна, невъзпитана, високомерна и нагла. От години живеела с Ники Пилето, който е дилър и била голям боклук.