март 26, 2023

Ергенът изгони мрънкащата Кристина (Префърцунената адвокатка му скъса нервите на индивидуалната среща - Снимки)

Срещата на Евгени с Кристина се оказа пълен провал, зрители ликуват, че я изгони

https://kliuki.net/bg-kliuki/ergenat-izgoni-mrankashtata-kristina-prefarcunenata-advokatka-mu-skasa-nervite-na-individualnata-sreshta-snimki/200676 Kliuki.net
Ергенът изгони мрънкащата Кристина (Префърцунената адвокатка му скъса нервите на индивидуалната среща  - Снимки)

Ергенът Евгени Генчев остана крайно разочарован от индивидуалната романтична среща с префърцунената Кристина. Юристката през цялото време не спря да мрънка и се показа като момиче със странен характер и той коментира, че каквото и да каже винаги удря на камък и не я е виждал искрено да се усмихва.

Горделивата юристка още на луксозния обяд заяви, че не хапва храни с глутен заради непоносимостта си към него, не й хареса и каймата, която само кусна. После призна, че кръвното й е ниско, има главоболие и се нуждае от повече сън. Не пропусна да каже на Евгени, че по принцип си е мрънкало и призна, че е досадна.

Положението по време на срещата стана още по-гадно, когато двойката поплува из лагуната, а когато се върнаха на яхтата Криси се оплака,  че водата в джакузито е студена, а преди малко плува в морето в още по-студена морска вода.

Накрая Евгени я изгони  като не я удостои с роза на последвалата церемония. Зрителите коментират:” Браво на тоя пич, Евгени е в пъти по як от Виктор, не си поплюва!”, „Мрънкало като тая не искам и на сън да видя”,”Студена и скучна кифла, че и горделива”, „Беше много неловка среща, кефи ме Евгени”, „Тая кокона ни представи ужасно на конкурса Мис Вселена, намръщен борсук, „Този ерген е по-адекватен от предния. Оня до последно ги мотаеше и си затваряше очите, браво.”