април 17, 2024

Ергенът – пълен провал: Евгени нито е джентълмен, нито е интелигентен! (Държи се като неадекватен пубер)

Световно известният виртуоз разочарова зрителите, които го заляха с хейт

https://kliuki.net/bg-kliuki/ergenat-palen-proval-evgeni-nito-e-dzhentalmen-nito-e-inteligenten-darzhi-se-kato-neadekvaten-puber/201448 Kliuki.net
Ергенът – пълен провал: Евгени нито е  джентълмен, нито е интелигентен! (Държи се като неадекватен пубер)

След снощния скучен епизод на романтичното шоу зрителите изказаха негативното си мнение за прехваления Евгени Генчев. Пианистът,който смени Виктор във втория сезон на най-коментираното предаване Ергенът бе обвинен, че няма дар слово и му липсва умение да комуникира с момичетата.

Потребителите на Фейсбук и Инстаграм смятат, че пианиста има неадекватно държание, особено по време на срещите с момите.

Зрителите пишат, че са крайно разочаровани от него, защото по тяхно мнение срещите му с участничките приличали на такива все едно са на ниво между деца в 3-ти клас, ако повече от разговорите били провал.

Ергенът – пълен провал: Евгени нито е  джентълмен, нито е интелигентен! (Държи се като неадекватен пубер)

Такова поведение от страна на мъж на 34 години е недопустимо, още повече, че се има за интелигентен и трябва да бъде избран от жени, но прилича на пубер и то неадекватен.

Зрителка казва:  "Ергенът от този сезон не може да се сравнява с Виктор. Поведението на фитнес инструктора беше мъжкарско, опознаваше жените, уважаваше ги всички и не ги караше да се чувстват като парцали по време не елиминациите. До тук от Евгени видяхме едни повърхностни отношения, в които ако няма целувки не може да върже едно свястно изречение, поне заради зрителския интерес. Виктор показа много зряло поведение на джентълмен.”

А други твърдят , че ергенът тази година им прилича, на персонаж от индийска сапунка. Имал вид на недорасъл младеж, който само върти очи и не може да върже нещо свястно, заради бедния си речник, а интересните писма, а които  омайва Валерия му ги пишат сценаристите.