май 04, 2024

Ергенът се лигави с всичките моми наред (Евгени Генчев възмути с поведение на разгонен котарак)

Така ли се търси жена, бе аланкоолу, питат потресени зрители

https://kliuki.net/bg-kliuki/ergenat-se-ligavi-s-vsichkite-momi-nared-evgeni-genchev-vazmuti-s-povedenie-na-razgonen-kotarak/202229 Kliuki.net
Ергенът се лигави с всичките моми наред (Евгени Генчев възмути с поведение на разгонен котарак)

Жестока критика се изсипа срещу прехваления ерген Евгени Генчев след последния епизод на романтичното шоу.В коментарите във фейсбук зрителите са възмутени от държанието на виртуозния музикант, който дали по сценарий или защото му харесва показва поведение на разгонен котарак.

Фен на предаването пише:”Тоз ерген не остави ненацелувана мома и непогалена. Така ли се търси жена, с едносрични думи и рядко казани сложни изречения. В реалността, ако се задоволява с посредствени девойки, жалко за високото му ниво на виртуозност и професионализъм и ниското ниво на изискване към бъдещата му партньорка. Май много надцениха ергенът в интелектуален аспект.”

Ергенът се лигави с всичките моми наред (Евгени Генчев възмути с поведение на разгонен котарак)

Друг добавя, че му е чудно как жените се борят за него и му се натискат толкова много,  когато виждат, че той се целува с 70% от момичетата. Това говори, че и в живота ще има подобно поведение.

Ергенът се лигави с всичките моми наред (Евгени Генчев възмути с поведение на разгонен котарак) - Снимка 2

Трети е на мнение, че каквото и да му разкажат девойките Евгени им отговаря по един и същи начин. Пианистът, в който са влюбени всички рядко подхваща тема за разговор и на всичките заявява, че иска да ги опознае „по-надълбоко”  твърди, че всяка я харесва и му липсва… Виктор от първия сезон не беше такъв …

Ергенът се лигави с всичките моми наред (Евгени Генчев възмути с поведение на разгонен котарак) - Снимка 3

Ергенът се лигави с всичките моми наред (Евгени Генчев възмути с поведение на разгонен котарак) - Снимка 4

Почитателка на шоуто  казва:”Сигурна съм, че такъв ерген повече няма да има. Мляска се с всичките наред …Лично на мен от хигиенна гледна точка не ми е ок, а на тия невести не знам … Миналия сезон беше по-добре от този, Виктор повтаряше само „много мило”, но и не се натискаше с хубавиците наред …”