април 24, 2024

Ергенът се отърва от психясалата Милица (Остави я без роза и я прати вкъщи – Всичко за драмата)

Хубавицата от Бобов дол не спря да се цупи по време на коктейла, обсебена от целувката на Валерия и Евгени

https://kliuki.net/bg-kliuki/ergenat-se-otarva-ot-psihyasalata-milica-ostavi-ya-bez-roza-i-ya-prati-vkashti-vsichko-za-dramata/200965 Kliuki.net
Ергенът се отърва от психясалата  Милица (Остави я без роза и я прати  вкъщи – Всичко за драмата)

Милица през цялата вечер по време на коктейла се показа като отчаяна и много тъжна. Тя сякаш се бе отказала да се бори за сърцето на Евгени.  Сподели пред другите, че не може да понесе факта, че пианистът е целувал страстно друга.

В  началото каза, че уж се радва за Валерия, само че истината се оказа по-различна. Секретарката призна, че е целувал устните на друга, а самата тя смята, че целувката е нещо много лично и не трябва да се раздава наляво и надясно.

Ергенът се отърва от психясалата  Милица (Остави я без роза и я прати  вкъщи – Всичко за драмата)

Само, че зрителите разбраха, че тя не е такава за каквато се представя. В медиите лъсна факта, че младата жена е имала профил в платформата OnlyFans и там срещу не голяма сума е предлагала свои лични горещи кадри само за смешната такса от 6 долара месечно.

Ергенът се отърва от психясалата  Милица (Остави я без роза и я прати  вкъщи – Всичко за драмата) - Снимка 2

Ергенът се отърва от психясалата  Милица (Остави я без роза и я прати  вкъщи – Всичко за драмата) - Снимка 3

В социалната мрежа феновете на Ергенът попиляха уж свенливата хубавица с масов хейт: „Тя знае ли къде е попаднала, защо се прави на светица?”, „Милица се има за съпруга на Евгени, държи се неадекватно и смешно.”, „Колкото повече я гледам съм на мнение, че й трябва психиатрична помощ”, „ Тя мисли ли си, че Евгени ще хареса момиче от Онлифенс?”

Ергенът се отърва от психясалата  Милица (Остави я без роза и я прати  вкъщи – Всичко за драмата) - Снимка 4

Ергенът се отърва от психясалата  Милица (Остави я без роза и я прати  вкъщи – Всичко за драмата) - Снимка 5

А други са щастливи и ликуват, че обсебената от пианиста Милица си тръгна от формата, където не й беше мястото.И казват:”Браво на Евгени рано я усети и я изгони, следващата трябва да е Габи.”