април 30, 2024

Ергенът Виктор по балетна пачка и чорапогащи в ролята на черния лебед от „Лебедово езеро” (Такава провокация никой не очакваше в „Денсинг старс”)

Браво за смелостта, похвали го Галена Великова, която неповярва на очите си

https://kliuki.net/bg-kliuki/ergenat-viktor-po-baletna-pachka-i-chorapogashti-v-rolyata-na-cherniya-lebed-ot-lebedovo-ezero-takava-provokaciya-nikoy-ne-ochakvashe-v-densing-stars/221270 Kliuki.net
Ергенът Виктор по балетна пачка и чорапогащи в ролята на черния лебед от „Лебедово езеро” (Такава провокация никой не очакваше в „Денсинг старс”)

Уникално шоу направи Виктор Стоянов снощи на паркета на „Денсинг старс”. Жури и публика останаха с отворена уста когато видяха плейбоя-атлет да се появява в ролята на черния лебед от емблематичното произведение на Чайковски „Лебедово езеро”.

Да видим този мускулест мъж, облечен с пачка, черен  чорапогащник и балетни обувки бе истински шок както за публиката и даже за професионалистите от журито. Които се шашнаха, виждайки за първи път как някой има смелост да танцува балет в шоуто.

Виктор Стоянов се понесе по паркета ефирен и същевременно много мъжествен, даже носеше на главата си малка корона.  И всичко това на фона на гениалната музика на композитора. Атлетичния му торс едва се побираше в тесния му корсет, а до него партньорката му хубавата Михаела, цялата в бяло бе в ролята на белия лебед от произведението. И двамата представиха истинска наслада за сетивата на зрители и жури.

Не случайно Франциска Йорданова избухна: „Уникално зрелище!”. Мъжът й Томаш Папкала  добави само: Да направиш това, значи, че имаш големи топки!” А изумената Илиана Раева промълви:”Грандиозно!”

За изключителното си представяне двойката получи от журито една десетка и три деветки.

Източник:Лупа.бг