September 08, 2024

Ергенките атакуват Менделсон! Ирина Карабаджак избра булчинската рокля, Валерия на Евгени цикли над тоалета (Снимки)

И след “Ергенът” има живот за момите

https://kliuki.net/bg-kliuki/ergenkite-atakuvat-mendelson-irina-karabadzhak-izbra-bulchinskata-roklya-valeriya-na-evgeni-cikli-nad-toaleta-snimki/227344 Kliuki.net
Ергенките атакуват Менделсон! Ирина Карабаджак избра булчинската рокля, Валерия на Евгени цикли над тоалета (Снимки)

За някои от тях Семейната академия вече чука на вратата. Първа повлече крак Ирина Карабаджак, която ненадейно откри любовта. Още през февруари тя обяви, че е приела предложението на половинката си. Към настоящия момент двамата стягат сватбата, а провокативната мома даже е избрала роклята.

За целта бъдещите младоженци отскочили до Турция и бързо-бързо харесали разкошен тоалет. За капак, докато Менделсон предстои, влюбените не спират да пътуват. Ирина е доста активна в социалните мрежи и непрестанно публикува кадри от поредния си воаяж. По думите ѝ мъжът до нея не спира да я глези, а последното им пътуване явно е до Ню Йорк.

Колежката на Карабаджак от “Ергенът” – Валерия, също се е отдала на предсватбена треска. Нейният проблем обаче бил, че не може да си избере булчинска рокля. Именно заради това с Евгени не пришпорвали нещата, тъй като целта, разбира се, е всичко да бъде перфектно.

На практика двамата са единствената двойка, която успя да сътвори връзка след предаването. Тъй като живеят заедно, сватбата ще бъде само поредният етап в отношенията им. Е, дори ако заветният булчински тоалет е чак толкова сложен за избиране, ергенът едва ли ще я върне от олтара.

Източник: bgdnes.bg, Инстаграм