май 05, 2024

Ернестина Шинова изкука в „Кой да знае” (Жената на Слабаков не спря да плещи глупости цял час - Снимки)

Булката на Андрей Слабаков разочарова аудиторията на куиза, не спря да жужи, дразни до смърт

https://kliuki.net/bg-kliuki/ernestina-shinova-izkuka-v-koy-da-znae-zhenata-na-slabakov-ne-sprya-da-pleshti-gluposti-cyal-chas-snimki/216515 Kliuki.net
Ернестина Шинова изкука в „Кой да знае” (Жената на Слабаков  не спря да плещи глупости цял час - Снимки)

Снощи в „Кой да знае” отново повториха участниците Данчо Караджов и Ернестина Шинова само, че си размениха капитаните. Тъкмо куиза започна да набира скорост с развлекателния си характер и ето, че започнаха повторенията на гостите. А зрителите се дразнят, особено когато явно от продукцията са закъсали за хора. Които да проявят акъл и знания  в шоуто.

Ернестина Шинова изкука в „Кой да знае” (Жената на Слабаков  не спря да плещи глупости цял час - Снимки)

Ерна, която е на 60 си има своите върли фенове, но даже и на тях не им се нрави нейното поведение пред камера. Тя през цялото време занимаваше публиката, че ще си посегне ако въпроса не й хареса. Може и да се шегуваше, но досади на зрителите, че чак се наложи водещият да я завръща от време на време. И да й припомни, че не е на филм на ужасите, а в „Кой да знае”: „Тази актриса отдавна не е за предаване в прайм тайма. Кой й даде трибуна да плещи такива небивалици, които граничат с малоумие!”, а друг фен на шоуто коментира:”Като комар в лятна вечер е, не спира да жужи, днес гледам за последно. Да се чудиш на bTV, че намират екранно време за Ерна и за оня лигав водещ, който е бездарник, но син на майка си!”

Ернестина Шинова изкука в „Кой да знае” (Жената на Слабаков  не спря да плещи глупости цял час - Снимки) - Снимка 2

Да се канят едни и същи гости изглежда скучно и досадно на зрителите. Които подозират, че от „Кой да знае” закъсаха за участници още от началото на сезона.

Източник: vihrogon.bg