September 16, 2024

Есил Дюран втрещи с тоалет на “София прайд” (Певицата се барна в патешко жълто ала Голямото пиле – Снимки + Видео)

Фолкаджийката отвя дори отдавнашни участници в прайда

https://kliuki.net/bg-kliuki/esil-dyuran-vtreshti-s-toalet-na-sofiya-prayd-pevicata-se-barna-v-pateshko-zhalto-ala-golyamoto-pile-snimki-video/204788 Kliuki.net
Есил Дюран втрещи с тоалет на “София прайд” (Певицата се барна в патешко жълто ала Голямото пиле – Снимки + Видео)

Цветната идея на “София прайд” бе приета съвсем буквално от нея и по случая тя се наконти почти като Голямото пиле от “Улица Сезам”. Патешкото жълто, комбинирано с късо сакенце с пера, ошашави голяма част от присъстващите. Подобен атрактивен тоалет до момента като че ли певицата не си е позволявала дори в клиповете си. Заваляха безброй коментари, които, от една страна, осъдиха изобщо участието ѝ в прайда, а от друга, захапаха и избора на облекло.

Есил Дюран побърза да защити репутацията си и отговори на подигравките. Певицата подчерта, че подобна омраза не бива да бъде насочена точно към нея, а напротив – към всичко, което прави от една държава неуредено пространство. На практика защитата на стайлинга ѝ успя да засегне проблеми от политиката, здравеопазването, съдебната ни система и пр.

Присмехът, породен от тоалета, бе съчетан и с разочарование от самата изпълнителка. Част от последователите ѝ я обвиняват, че изобщо си е позволила да участва в подобно събитие. Макар Есил Дюран да приветства идеята за любов без пол и дискриминация, мнозинството по-скоро не влезе в нейния ритъм. Патешкото жълто безспорно привлече вниманието, но доколко бе подходящо, е друга тема.

Източник: hotnews.bg