април 27, 2024

Еслем на Фики Стораро отпразнува две годинки (Певецът ѝ спретна приказно парти – Снимки)

С втория рожден ден на дъщеричката си се похвали попфолк изпълнителят

https://kliuki.net/bg-kliuki/eslem-na-fiki-storaro-otpraznuva-dve-godinki-pevecat-spretna-prikazno-parti-snimki/207676 Kliuki.net
Еслем на Фики Стораро отпразнува две годинки (Певецът ѝ спретна приказно парти – Снимки)

Еслем е второто му дете и по всичко личи, че е наследила най-хубавото и от двамата си родители. Малката се роди през 2021 г., а втората ѝ годинка събра цялото семейство. Насред обилна почерпка и много музика фамилия Стораро отпразнува в тесен кръг специалния повод.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fiki (@fikistoraro)

Любимата приказка на детето – “Маша и мечокът”, оживява, за да го дари с най-хубавия празник. По думите на Фики празненството включвало и много подаръци, но най-важният от тях бил нематериален. Фамилията се събрала, за да отбележи рождения ден, и именно това било и най-ценното. За капак акцентът – розовото – избрали, защото подобава на истинска принцеса.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fiki (@fikistoraro)

Момиченцето наистина е първата принцеса в рода Стораро, тъй като години наред семейството се попълвало само с момчета. Тони Стораро например има двама синове и бил изключително щастлив най-сетне да гушне момиченце. Кадрите, които публикува Фики, му донесоха много честитки и благопожелания. Еслем е наконтена в розово и бяло, а майка ѝ Гюлджан също спазва заветния дрескод. На снимките се кипри и момченцето на семейството, което вече е на 5 годинки и носи името на дядо си. Така фамилията отбеляза втория рожден ден на дъщеричката си и макар и в тесен семеен кръг, празнеството май е минало отлично.

Източник: hotnews.bg