април 27, 2024

Есмер прости на Благо: Най-ефектния манипулатор! (Татарката си спомни супер луксозния им годеж - Снимки)

Първата жена на Джизъса си спомни за него и то с добро, татарката още въздиша по лукса, в който я потопи нашенеца

https://kliuki.net/bg-kliuki/esmer-prosti-na-blago-nay-efektniya-manipulator-tatarkata-si-spomni-super-luksozniya-im-godezh-snimki/196826 Kliuki.net
Есмер прости на Благо: Най-ефектния манипулатор! (Татарката си спомни супер луксозния им годеж - Снимки)

Есмер Омерова, първата законна половинка на Благой Георгиев проведе откровен разговор с феноовете. Тя е категорична, че му е простила и си спомни невероятния лукс, който той й предложил брак, докато били заедно.

Въпреки, че до скоро тя бе омъжена за втори мъж, но брака й се провали, тя коренно смени курса и призна, че още си спомня в какъв лукс я потопил българина особено я впечатлил годежа, който бил в Дубай. Влюбеният футболист наел хеликоптер за събитието, с който двамата полетели над пустинята, а на земята се виждал надпис: „Ще се ожениш ли за мен?”. А на слизане красавицата била изненадана с огромен букет.

Есмер прости на Благо: Най-ефектния манипулатор! (Татарката си спомни супер луксозния им годеж - Снимки)

Двойката се настанила в един от луксозните хотели на емирата, обзаведен като за младоженци. Есмер издава, че още на втората им среща българинът й поискал ръката. Но брат й и баща й от начало не били съгласни.

Есмер прости на Благо: Най-ефектния манипулатор! (Татарката си спомни супер луксозния им годеж - Снимки) - Снимка 2

На скъпарската  ваканция в Дубай годежните пръстени били донесени от делфин. Благо завел Есмер на шоу с делфини и тогава едно от умните животни й поднесло ринг с малка кутийка, на която имало диаментен пръстен. Младоженците живяха като семейство 2 г и 6 месеца и татарката сега е категорична, че не му се сърди за проблемите, а е много щастлива, че има син от него. И пише” „Той е много позитивен мъж, ухажва красиво и винаги ми подарява големи букети.”

Есмер прости на Благо: Най-ефектния манипулатор! (Татарката си спомни супер луксозния им годеж - Снимки) - Снимка 3

До много скоро рускинята спореше с феновете си и им забраняваше да я занимават с първия й съпруг, но напоследък все по-често си спомня за него и го нарича: „Сладък, перфектен манипулатор”, като добавя, че не всички бивши съпруги така лесно могат да простят и да бъдат благодарни на предишните си половинки.