September 20, 2024

Ето ги първите номинирани в „Игри на волята” (Елица и Кралев ще се борят за спасение)

„Гордите” решиха да пратят "най-слабата" си жена и капитана на елиминация

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-gi-parvite-nominirani-v-igri-na-volyata-elica-i-kralev-shte-se-boryat-za-spasenie/230557 Kliuki.net
Ето ги първите номинирани в „Игри на волята” (Елица и Кралев ще се борят за спасение)

Първият капитан на „Гордите” Кралев, заедно с Елица са номинираните от племето в този сезон на племето.

Тяхната номинация бе очаквана защото се разбра, че гордите са против управлението на Симеон Кралев, който не показа лидерски качества, а само мързел. А шахматистката се оказа най-слабото звено в битките на Арената.

Самата Елица още от началото даде гласа си за Кралев, че не става за капитан. А освен това се държал грубо с нея като й крещял по време на битки. А Симеон от своя страна също я номинира.

Малвина също даде своя глас за Кралев и каза, че няма лидерски потенциал за капитан. Украинката Пелипенко номинира Елица, защото не вижда с какво шахматистката ще е полезна за племето.

Благой пък изненада племето като прати на номинации Малвина, като се обоснова, че не си показва целия потенциал, а си пести силите. Крамарска не рискува да се обърне срещу капитана и номинира Елица.

Димитър с номинацията си обвини капитана за сложната ситуация на племето и даде гласа си за Кралев. А Добрин с уговорката, че им трябва мъжка сила се обърна с гласа си срещу Малвина.

В крайна сметка в битка за оцеляване ще отидат шахматистката и Кралев. А от утре се очаква страстите между ленивият и мрънкащ вечно за храна капитан и войника да се разгорещят. Предстои да видим дали ще успеят двамата да си сдържат нервите или ще се стигне до физически конфликт между тях.

Източник: България днес