май 03, 2024

Ето го царския палат на Елвира Георгиева, в който се шири с пластичния хирург (Уникални снимки от имението)

61-годишната певица и съпруга й тънат в разкош в имение с цели 6 дка двор

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-go-carskiya-palat-na-elvira-georgieva-v-koyto-se-shiri-s-plastichniya-hirurg-unikalni-snimki-ot-imenieto/205510 Kliuki.net
Ето го царския палат на Елвира Георгиева, в който се шири с пластичния хирург (Уникални снимки от имението)

Позабравената певица Елвира Георгиева се похвали с имението, в което живее с настоящия си съпруг пластичния хирург д-р Николай Георгиев. Това се случи в будоарното предаване на „На кафе” .

Чаровната певица, на която годините не й личат призна пред репортерката на Нова тв, че разкоша в двора им се поддържа много трудно и ако знаела какви усилия ще им коства никога нямало да поиска да имат такова голямо имение. Като добави, че и тя самата се включва като понякога слага ръкавици и започва да плеви.

Ето го царския палат на Елвира Георгиева, в който се шири с пластичния хирург (Уникални снимки от имението)

Ето го царския палат на Елвира Георгиева, в който се шири с пластичния хирург (Уникални снимки от имението) - Снимка 2

„Красотата изисква не само труд, но и много пари”, казва певицата, която скоро стана на 61.Елвира Георгиева се хвали със скъпарките  подаръци, които получла за рождения си ден, но е категорична, че на нея трудно някой може да й угоди, а напоследък разбрала, че не те са най-важни, а започнали да я радват други неща.Най-много й харесвало съпруга й да я похвали за нещо и да е мил с нея.

Ето го царския палат на Елвира Георгиева, в който се шири с пластичния хирург (Уникални снимки от имението) - Снимка 3

Ето го царския палат на Елвира Георгиева, в който се шири с пластичния хирург (Уникални снимки от имението) - Снимка 4

В интервюто певицата обяви, че през есента ще се завърне на сцената и от сега се вълнува от срещата с почитателите си. Преди 20 годни се почувствала неудовлетворена и се оттеглила от участия Много неща я разочаровали, но сега няма търпение да се срещне с колеги, а и най-вече с феновете, които не са я забравили и я очакват с нетърпение.

Ето го царския палат на Елвира Георгиева, в който се шири с пластичния хирург (Уникални снимки от имението) - Снимка 5