февруари 29, 2024

Ето го Северин – братът на Благо Георгиев (Живее в чужбина и се крие от публична известност - Снимки)

Едва ли вече някой си спомня, че Благо Джизъса има брат Северин, който предпочита да живее в сянка

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-go-severin-bratat-na-blago-georgiev-zhivee-v-chuzhbina-i-se-krie-ot-publichna-izvestnost-snimki/217773 Kliuki.net
Ето го Северин – братът на Благо Георгиев (Живее в чужбина и се крие от публична известност -  Снимки)

В социалната мрежа се знае, че Благой Георгиев има брат, който се казва Северин Георгиев. Но хората, които познават Джизъса като бивш футболист и покрай многото му връзки с различни жени и децата му от тях като, че ли не помнят за Сево. Който пред време изтри всичките си профили в социалната мрежа и предпочете да живее в сянката на батко си. За да не го свързват със скандалите, в които се замесва Джизъса.

И Сево също е върл фен на футболната игра като брат си.За него е известно само, че като малък при падане пострадва лошо и впоследствие изпада в кома. През следващите 5 дена малкият се намира между живота и смъртта, а майка му отправя молитви към Бог да не й го вземе.  Докато докторите подготвят семейството за най-лошото Господ чува молбите на нещастната жена и й   връща сина.

Това е оня преломен момент, в който Джизъса се обръща към Бог, с което е известен  днес. Двамата братя имат много силна връзка в детството си, но са различни по характер и Северин предпочита да стои далеч от светлините на прожекторите. Скромни са и родителите на двамата братя Жоро и Румяна.

И те не искат сина им да пуска техни снимки в мрежата. Затова цялото семейство можем да видим заедно единствено на сватбите на Благо с рускинята Есмер и велинградската наследница Поли Спасова.

Източник: Intrigi.bg