October 22, 2024

Ето го Симеон Кралев от „Игрите” като малък (Още от дете си бил задръстеняк – Снимки)

Татковото момче е един от най-хейтваните участници в силовото шоу

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-go-simeon-kralev-ot-igrite-kato-malak-oshte-ot-dete-si-bil-zadrastenyak-snimki/232427 Kliuki.net
Ето го Симеон Кралев от „Игрите” като малък (Още от дете си бил задръстеняк – Снимки)

Още с влизането си във формата Кралев се позова на известния девиз, че „Тарикат мъж не писка”. Само, че бързо се оказа как той е един от най-големите мрънкачи на този сезон.

Усетиха го всички, не само съотборниците му, но и зрителите пред екрана. Редовно реди подли схеми и показва такова самочуствие, все едно наистина е крал.

За подлия Симеон се разбра, че още като малък не бил харесван от съучениците си. Като дете бил лишен от самочувствието, което демонстрира сега.

Разбра се още, че е учил в най-скъпаркото школо в света. „Льо Розе”, което се намира в Швейцария. Там таксата за една година  е само 87 хиллядарки в евро, непосилна сума за много талантливи деца.Но не и за богагташката фамилия на Симеон. Който е син на известния у нас автомобилен състезател Пламен Кралев.

После задръстеното момче продължило да се образова в Лондон. Там се дипломира в престижния в Албиона университет City university. Там получил диплома по право, а таксата, която изхарчил да стане юрист била 10 хиляди лири, но бритаснки.Дребна сума за таткото богаташ.

После се завърнал на родна земя защото колегите му не го приели добре в обществото си. Предпочел да се включи в семейния бизнес. Който се занимава с луксозни имоти и вече бил потръгнал.

Във представянето си за „Игрите” брутално излъга като каза, че започнал в бизнеса на баща си от нулата. И бил обикновен работник, занимавал се със зидаро-мазаческа дейност. Само дето веднага бе уловен в лъжа, защото бивши работници от строежите на татко му се кълнат, че никога не са го виждали да се труди на строителната площадка.

Източник:ХотАрена,.нет