април 27, 2024

Ето кой футболист от „Лудогорец” е спряган за гадже на Габи от „Ергенът” (Тайният й любим е семеен и с деца)

В мрежата се говори, че Оливие Вердон е тайното гадже на бившата плувкиня

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-koy-futbolist-ot-ludogorec-e-spryagan-za-gadzhe-na-gabi-ot-ergenat-tayniyat-y-lyubim-e-semeen-i-s-deca/220066 Kliuki.net
Ето кой футболист от „Лудогорец” е спряган за гадже на Габи от „Ергенът” (Тайният й любим е семеен и с деца)

На куп скандални истини станахме свидетели  снощи след поредния епизод на „Ергенът”. След като всички най-накрая разбраха, че Памела и Габриела са сестри последва ново разкритие от Виктория. Която се бори със зъби и нокти за сърцето на Алек.Спортната мениджърка от БфС предупреди останалите участнички, че знае кой е мъжът до едната сестра.

Вики сподели, че с Пам се познавали още от деца защото тренирали заедно. Но това не е всичко, което разказа за сестрите. Оказа се, че като кадър на БФС тя е наясно кой е тайния любовник на Габриела. Името на футболистът остана заглушено за публиката когато тя го спомена снощи. Но в социалната мрежа все по-упорито се говори, че това е чужденецът Оливие Вердон  на 28  г и се изявява като полузащитник на „Лудогорец”.

„Изненадах сестричките, че имам информация за тях. Те не подозираха, че знам толкова много” каза  Виктория в романтичното шоу. Като от думите й се разбра, че тайното й гадже на Габи я пуснал да влезе в шоуто само за десетина дни. А разглеждайки снимките в инстаграма на футболиста се вижда, че той е семеен мъж с деца.

Почитателите на Вердон разобличиха тайната му афера с Габриела като са категорични, че той ударил рамо на любовницата си да започне бизнеса си със салон за красота.

В търговския регистър всеки може да открие името на истинския собственик  и управител. На обекта,който Габриела отвори малко след началото на „Ергенът”3.

Източник:dir.bg