September 17, 2024

Ето кой зае свободното място на панела при Гала (Лора Капустина е новото попълнение в „На кафе” – Снимки)

Красавицата е бивш финалист от „Мастър шеф” от преди 5 годни

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-koy-zae-svobodnoto-myasto-na-panela-pri-gala-lora-kapustina-e-novoto-popalnenie-v-na-kafe-snimki/229951 Kliuki.net
Ето кой зае свободното  място на панела при Гала (Лора Капустина е новото попълнение в „На кафе” – Снимки)

„На кафе” посрещна Лора Капустина като една от панелистите тази сутрин. Освен, че е позната на зрителите от кулинарния формат, тя е и успешен инфлуенсър. Преди пет години Лора привлече вниманието към себе си освен с хубостта си, но и с неоспоримия си талант като кулинар.

Гала посрещна новата водеща с прегръдка и сърдечно я поздрави: „Добре дошла в екипа ни!”

За новата панелистка не се знае много освен че е родом от Варна, от известния квартал Аксаково, но повече е живяла в Добрич заради тогавашното си гадже  Иван. Което бе от там. От него в момента няма и следа в живота на хубавицата. Но и тя вече е станала софиянка.

Към този момент приоритет в живота й е домашния любимец. Който е куче от породата болонка.  Лора Капустина седна на панела редом с останалите панелисти, които и този сезон остават в същия състав.

И макар, че около образа на Лора не е писано много, нито е коментирано, но предстои това да се промени след като се присъедини сред останалите на панела.

Източник: Хотнюз