май 01, 2024

Ето с коя скандална хубавица Мастагарков се усамоти да гледа Игрите (Снимки)

Мацката е носителка на короната Мис Тийн, но някои я сравняват с мис Крокодил

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-s-koya-skandalna-hubavica-mastagarkov-se-usamoti-da-gleda-igrite-snimki/212075 Kliuki.net
Ето с коя скандална хубавица Мастагарков се усамоти да гледа Игрите (Снимки)

31-годишния модел Мастагарков май се е събрал с нова красавица. Оплютият и нагрубен грозно от Елвиса бивш негов съплеменник се показа в компанията на някогашната миска Вени Савова и двамата се любуват на силните му качества по време на битките на Арената.

Ето с коя скандална хубавица Мастагарков се усамоти да гледа Игрите (Снимки)

Оня ден притежателката на короната Мис Тийн пусна на стори в Инстграм как с Благо са се отдали на забавления пред компютъра и гледайки един от последните епизоди на шоуто си похапват баница, сърмички и си пийват кола. А на кадъра Савова е тагнала и Мастаграков, като доказателство, че са двамата. Като го е озаглавила „Балканска романтика”.

Според зрителите на шоуто между модела и миската явно са се заформили някакви по-близки отношения. Нищо чудно да се разбере, че  те са най-новата светска двойка.

Ето с коя скандална хубавица Мастагарков се усамоти да гледа Игрите (Снимки) - Снимка 2

На тези, които са забравили можем да припомним, че мацката през 2013 г бе класирана на второ място по красота  тийнейджърка, но неочаквано бе нападната, че нейната хубост е спорна и може да се оприличи на Мис Крокодил.

Ето с коя скандална хубавица Мастагарков се усамоти да гледа Игрите (Снимки) - Снимка 3

Три години по-късно скандалната Вени пък влезе в ареста след обвинения, че е търгувала с отговорите на въпросите на зрелостните матури в Плоедив.

Източник: Флагман