април 19, 2024

Ето я Борислава Йовчева, замесена в аферата „Барселонагейт” (Красавицата показа годежен пръстен – Фото)

Мис Бикини лъсна на снимка след 10години в неизвестност

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-ya-borislava-yovcheva-zamesena-v-aferata-barselonageyt-krasavicata-pokaza-godezhen-prasten-foto/204165 Kliuki.net
Ето я Борислава Йовчева, замесена в аферата „Барселонагейт” (Красавицата показа годежен пръстен – Фото)

Борислава Йовчева, за която се носят слухове, че е била близка с бивш бг премиер се показа след повече от десетина години в пълна неизвестност.

Скандалната хубавица, заради която се развихри аферата „Барселонагейт”  и бивша носителка на титлата „Мис бикинии” е вече на 33 години, но продължава да живее живот като на кралица. От фотото на Борислава, което се появи  преди седмица можем да видим скандалната мадама, която се хвали с годежно бижу, с голям диамант.. Само, че не се разбира кой е подарил този  скъпарски пръстен. Иначе Борислава е запазила същия цвят на косата си и си е направила минимални естетически корекции – по-плътни устни и модерна форма на веждите.

Ето я Борислава Йовчева, замесена в аферата „Барселонагейт” (Красавицата показа годежен пръстен – Фото)

Йовчева отдавна не се е появявала в медийното пространство и страни от светски прояви почти от 2012 г. От времето когато се разбра, че е родила момиченце, чийто баща е обвит в мистерия. Малката Ема носи презимето и  фамилията на майка си, тъй като таткото остава в графата „неизвестен”.

Името на хубавицата стана популярно през 2018 г когато бе замесено в международен скандал. След публикация в мрежата, че обитава луксозна къща в столицата на Каталуния и е собственик на шикозен бутик в Барселона. След това със случая се зае испанската полиция, която я разследва за облагодетелстване с пране на пари.

Преди дни брат й Станко отговори на медийни въпроси относно възобновеното решене на прокуратурата да поиска ДНК тест на племенницата му, за да установи кой е бащата на малката: „Това са пълни глупости, сестра ми знае истината и не се занимава с това!”

Източник: Ретро