април 30, 2024

Ето я доктор Неделя Щонова без капка грим (53-годишната дама смело позира с чисто лице – Снимки)

Куражът на известната дама да се покаже в натурален вид предизвика възхищение

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-ya-doktor-nedelya-shtonova-bez-kapka-grim-53-godishnata-dama-smelo-pozira-s-chisto-lice-snimki/221565 Kliuki.net
Ето я доктор Неделя Щонова без капка грим (53-годишната дама смело позира с чисто лице – Снимки)

Куп известни дами нямат мъжеството на Неделя Щонова да се показват в напълно натурален вид. Докторката, която от години е водеща на предавана по бТВ и в момента ни впечатлява с представянето си на паркета в „Денсинг старс” е от жените, които няма какво  да крият от публиката.

Красавицата, която  е невролог по специалност се пусна ден преди новия епизод от шоуто по танци в напълно  натурален вид. Такава, каквато до сега никога не сме я виждали.

След края на изтощителната репетиция тя извади телефона си и насочи камерата му върху лицето си. А феновете на хубавата и поддържана дама забелязаха, че тя няма нито спирала на очите си, нито червило на устните. Но това което направи впечатление на публиката бе опънатото й лице. Без нито една бръчка и създава  впечатление че все едно е от висококачествен порцелан.

Никой не очакваше такава смелост и доза кураж от жена над 50 години да се покаже в абсолютно  натурален вид и написаха от възхищение:”Красива, вълшебна красота, уникална хубавица!”и пожелават на Неделя смело да продължи напред по пътя към победата. След като с партньора си Месечков получиха първата си десетка от журито.

Източник:Лупа.бг