май 09, 2024

Ето я Франциска Йорданова преди да стане известна и у нас (Вижте я преди да да поеме поста на жури с Томаш в „Денсинг старс” – Снимки)

На един от първите фотоси в Инстаграм тя усилено тренира вкъщи

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-ya-franciska-yordanova-predi-da-stane-izvestna-i-u-nas-vizhte-ya-predi-da-da-poeme-posta-na-zhuri-s-tomash-v-densing-stars-snimki/222242 Kliuki.net
Ето я Франциска Йорданова преди да стане известна и у нас (Вижте я преди да да поеме поста на жури с Томаш в „Денсинг старс” – Снимки)

Томаш Папкала и любимата му съпруга Франциска още преди да станат жури в „Денсинг старс” се установиха да живеят в морската ни столица Варна. Там са заедно с цялото си семейство. Което се включват и две деца.

 

Красивата Франциска, за която цял екип се грижи за нейната красота често е показвала хората, които полагат усилия за външния й вид. А и често ги нарича „Моят бляскав екип” и няма как да не им е благодарна след като вършат чудеса с нея.

На една от снимките тя позира в облекло неглиже, явно в момент на тренировка. Косата й е прибрана на небрежен  кок, а самата тя прави упражнения по интернет.

На следващ кадър се е щракнала в леко замислен вид, За първи път я виждаме в домашна обстановка. Няма го оня блясък, с който ни пленява когато седне на съдийското си място и компетентно ни обяснява грешките на състезателите.

Но все пак разбираме, че  освен ослепителна красавица е и една истинска майка и съпруга в у дома си и прилича на всяка друга жена. Пък била тя   и световно известна звезда.

Източник:Лупа.бг