September 08, 2024

Ето я Мика Стоичкова като булка (Вижте щерката на Камата на тайната й сватба – Фото)

Да, наистина Мика се е омъжила за Мартин на интимно тържество в столицата

https://kliuki.net/bg-kliuki/eto-ya-mika-stoichkova-kato-bulka-vizhte-shterkata-na-kamata-na-taynata-y-svatba-foto/227338 Kliuki.net
Ето я Мика Стоичкова като булка (Вижте щерката на Камата на тайната й сватба – Фото)

Гражданският брак на Мика и нейния избраник Мартин Трайков се е състоял на 19 този месец и то в най-тесен кръг в София. А църковния ритуал бил в столичен храм.

На сватбеното тържество на влюбените били поканени изключително тесен кръг от близки и приятели на известното семейство. В тази интимна атмосфера бащата на булката бил горд и видимо щастлив, предавайки Мика в ръцете на новия й мъж. Той бил в строг класически костюм, но подчертавал  и спортния му дух.

Самата младоженка не е с булчинска рокля, а с костюм от две части в бяло, състоящ  се от пола с миди дължина и нежна дантела и ефирна блуза Косата на булата е прибрана в ниска опашка, напълно в съответствие с последните световни модни тенденции.Сватбените одежди на Мика били изработени по поръчка от световно известни моделиери от Италия. Младоженецът пък носел черен панталон и  отново бяла риза, допълвайки перфектно елегантния  и изискан образ на бъдещата си жена.

Младоженецът Мартин е известен като архитект с куп креативни проекти. И за Трайков и за Мика бракът е втори. Мика бе омъжена преди време за Айкут, но само след три години се разделиха. От съвместното си съжителство се роди щерката им Миа, която вече е седемгодишна. Самият Трайков също има дете от преден брак. Но този факт обединява по-силно новото семейство и е предпоставка за много по-силна връзка между тях.

Източник: Ретро